Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LORD OF THE DANCE, din nou la Bucuresti!

ro

08 Oct, 2013 15:00 1191 Marime text
Cu un show nou si o coregrafie si mai spectaculoasa, Lord Of The Dance revine la Bucuresti in primavara anului viitor! Cea mai cunoscuta trupa de dans irlandez va ajunge in capitala pe 14 martie, la numai cateva zile dupa reprezentatiile ce vor avea loc la Timisoara si Cluj. Spectacolul de la Bucuresti este organizat de Project Events.
 
  Show-ul supranumit „o minune a lumii moderne” (datorita faptului ca intotdeauna realizeaza spectacole cu casa inchisa) va aduce din nou in tara noastra personajele mitice care redau prin dans celebra poveste din folclorul irlandez! Ani de-a randul cei de la Lord Of The Dance au umplut salile de spectacol din cele mai mari orase ale Romaniei, audienta fiind extrem de curioasa si incantata sa ii vada in actiune pe magicienii dansului irlandez!
 
  Zeci de personaje fantastice vor purta publicul intr-o lume de poveste, in care zanele si personajele pozitive vor sta pe aceeasi scena cu spiritele rele, se vor lupta si vor pierde sau vor castiga rand pe rand, libertatea fiind premiul pe care toate personajele il vor imparti la final.
 
  Creatorul acestui spectacol este dansatorul si coregraful Michael Flatley. Acesta detine titlul de cel mai rapid dansator de step si titlul de cel mai bine platit dansator din lume. El a stabilit si recordul Guinness pentru cele mai rapide picioare din lume! A creat si produs show-uri precum "Lord Of The Dance", "Riverdance", "Feet Of Flames" si "Celtic Tiger".
 
  Preturile biletelor pentru spectacolul din 14 Martie 2013 sunt urmatoarele:
- 350 lei (categoria VIP)
- 300 lei (categoria 1)
- 250 lei (categoria 2)
- 200 lei (categoria 3)
- 150 lei (categoria 4)
- 100 lei (categoria 5)
 
  Pentru toti fanii care doresc sa vada cel mai grandios show din istoria divertismentului, biletele se pun in vanzare pe 9 Octombrie 2013 la ora 00.00 si se pot achizitiona din urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro sau MYTICKET.ro!
 
  ~~Spectacolul „LORD OF THE DANCE” va avea loc pe 14 martie 2014 la Sala Palatului din Bucuresti si este organizat de Project Events.~~
 
http://www.youtube.com/watch?v=jjxTTjJtXDA
 
www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii