Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La cererea publicului, inca o reprezentatie LORD OF THE DANCE la Bucuresti!

ro

13 Feb, 2014 13:49 1053 Marime text
Pe langa spectacolul deja anuntat (14 martie, ora 20.00, Sala Palatului) trupa Lord Of The Dance va mai sustine inca un show, in aceeasi zi, de la ora 16.00, la cererea publicului.
 
  Celebra trupa de dans Lord Of The Dance este asteptata de fiecare data cu nerabdare si entuziasm de catre publicul din Romania. Iar cum multi bucuresteni isi doresc sa se bucure impreuna cu intreaga familia de acest show unic, la insistentele lor, organizatorii spectacolului au decis sa organizeze inca un spectacol de la ora 16.00.
 
  Biletele pentru noua reprezentatie - de la ora 16.00 vor avea aceleasi preturi ca si reprezentatia de la ora 20.00, intre 100 de lei si 350 de lei, in functie de pozitionarea in sala. Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu data de 13 februarie. Acestea vor putea fi achiztionate din urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro!
 
  Iubitorii de dans irlandez si fanii muzicii deopotriva vor avea sansa de a experimenta extravaganta aventura ce a lansat dansul de inspiratie celtica si dansul irlandez in lumina reflectoarelor la nivel mondial.
 
  ~~Cele doua reprezentatii „LORD OF THE DANCE” vor avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 14 martie 2014 de la ora 16.00 si de la ora 20.00 si sunt organizate de Project Events.~~
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii