Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce-si doresc cei de la BZN sa manance la Bucuresti

ro

23 Oct, 2013 14:36 1164 Marime text
Jan si Anny de la BZN vor concerta vinerea aceasta la Sala Palatului din Bucuresti! Innebuniti dupa Romania, traditiile si bucataria romaneasca, acestia au marturisit intr-un interviu ca cea mai gustoasa mancare pe care au savurat-o vreodata a fost tocanita!
 
  Intr-un interviu acordat ziarului „Click”, cei doi artisti au povestit despre cariera muzicala, despre fanii lor dar si despre ceea ce le-a placut cel mai mult in Romania. Foarte sinceri, acestia au povestit si despre preparatele noastre culinare si au marturisit ca au mancat tocanita si ca le-a placut foarte mult! „Am fost serviti la hotel cu o mancare de cartofi cu carne, tocanită cred ca se numeste, care ni s-a parut delicioasa. A fost un fel de mancare excelent, cel mai gustos pe care l-am încercat vreodata. Ne-ar placea ca si anul acesta sa fim la fel de incantati in privinta bucatelor” spunea Jan...
 
  Concertul care va avea loc vineri la Sala Palatului din Bucuresti se numeste „Greatest Hits” si le va aduce fanilor cele mai cunoscute piese ale artistilor: Blue Eyes, Blue Eyes, Dance Dance, El Condor Pasa, Mexican Night si alte hituri nemuritoare.
 
  Biletele pentru concertul din 25 Octombrie 2013 costa intre 100 si 300 de lei si pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Muzica, Diverta, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro. Biletele din categoria 5, care aveau cel mai mic pret - 50 lei, au fost epuizate.
 
http://www.youtube.com/watch?v=I-OMPZSarNU
 
~~Concertul „BZN” va avea loc pe 25 Octombrie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events. Parteneri media: Magic FM, Adevarul, Click, Ring, Zile si Nopti, Sunete, Tabu, VIP, Stop To Shop, Bucharest NihgtLife, Realitatea.net, iConcert.ro, BestMusic.ro, ADPM.ro, PeTeava.ro, 220.ro, InfoMusic.ro, Ziare.com, Orasulm.eu, Kudika.ro, eComunicate.ro, Cocor Media Channel, Reteaua Info-Sanatate, Spard Team si Carpat Guard.~~
 
www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii