Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat DGA - Buzau - Un politist a refuzat 1.000 lei mita

ro

09 Jul, 2015 15:57 2662 Marime text
Astăzi, 09.07.2015, lucrătorii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) –  Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Buzău, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău l-au prins în flagrant pe B.C.S., personal civil angajat al unei unități militare, în timp ce oferea suma de 1000 lei unui agent de poliție din cadrul unui Post de poliție comunală - I.P.J. Buzău, pentru ca acesta să nu-și îndeplinească în mod corespunzător atribuțiile de serviciu, în sensul de a facilita obținerea unei soluții favorabile într-un dosar penal în care suspectul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prev. și ped. de art. 336 C.P.

Flagrantul a fost organizat în urma denunţului depus de poliţist la Direcţia Generală Anticorupţie – S.J.A. Buzău și s-a realizat la sediul Postului de Poliţie Comunală.

Faţă de B.C.S. a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru comiterea infracţiunii de dare de mită, faptă prev. şi ped. de art. 290, alin. 1 Cod Penal, cu referire la art. 6 din Legea nr. 78 / 2000, cercetările continuând cu inculpatul în stare de libertate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii