Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Generali relansează Casco şi vine cu soluţii de asigurare pentru toate “buzunarele”

ro

30 Oct, 2013 13:56 1752 Marime text
Casco Generali în trei variante: Casco Perfecto este asigurarea „full option” cu servicii premium pentru clienţii ocupaţi, Completo oferă raportul perfect între acoperire şi preţ, iar Clasico este o asigurare accesibila, pentru maşinile mai vechi de 7 ani
Bonus: Rovinieta pentru Casco Completo şi Perfecto, cu franşiză fixă
 
Bucureşti, 30 Octombrie 2013. Generali Romania relansează Casco, un produs care se remarcă prin tarife avantajoase şi prin caracterul modular, în trei variante, cu acoperiri şi servicii diferite, adaptate nevoilor specifice de asigurare ale tuturor posesorilor de autoturisme.
 
Astfel, în funcţie de maşina pe care o deţin, de veniturile şi de exigenţele pe care le au, clienţii pot opta, acum, pentru una dintre cele trei variante de
asigurare facultativă auto Casco, oferite de Generali:

Perfecto, un produs premium, unic pe piaţă, prin care clienţii au acoperire maximă şi servicii exclusiviste
Completo este asigurarea optimă, care oferă flexibilitate in personalizarea pachetului
Clasico, pentru autoturisme mai vechi de 7 ani, este o asigurare accesibilă şi reprezintă o soluţie pentru cererea unei pieţe în care parcul auto este tot mai îmbătrânit
 
“Consecvenţi cu strategia Generali de a oferi produse complexe şi servicii de calitate la preţuri corecte, relansăm produsul Casco, care oferă acoperiri şi servicii în funcţie de nevoile şi posibilităţile financiare ale clienţilor. Avem trei variante de acoperire, astfel încât orice şofer să poată găsi la noi asigurarea de care are nevoie. Pentru clienţii «sofisticaţi», care pun preţ pe timpul lor şi preferă să plătească un pic mai mult, dar să nu fie implicaţi în procesul de soluţionare a daunelor, am lansat Casco Perfecto, un produs complex, unic pe piaţă prin riscurile cuprinse în asigurare şi serviciile exclusiviste oferite”, a declarat Adrian Marin, CEO Generali Romania.
 
 
Casco Perfecto este o asigurare „full option” care oferă servicii exclusiviste clienţilor. Pe lângă protecţia completă a maşinii, asiguratul are la îndemână un număr de telefon dedicat, non-stop, pe care să-l apeleze în caz de accident şi un inspector mobil care se deplasează pentru constatare la locaţia dorită de asigurat. Dacă maşina este nedeplasabilă, aceasta este preluată şi transportată la cel mai apropiat service partener Generali, iar asiguratului i se pune la dispoziţie autoturism la schimb (pe cât posibil din aceeaşi clasă) pe durata reparaţiei. În plus, periodic, clientul este informat prin SMS şi telefon cu privire la stadiul dosarului de daună şi al reparaţiilor autoturismului său.
 
Varianta Casco Perfecto cuprinde şi acoperirea daunelor produse jantelor şi anvelopelor, apă la motor, conducerea de către alţi şoferi, asigurare de accidente pentru persoanele transportate şi asistenţă rutieră extinsă.
 
Casco Completo este o asigurare flexibilă care dă posibilitatea asiguraţilor de a-şi alege riscurile suplimentare pentru care doresc să fie protejati. Acoperă o gamă largă de riscuri, inclusiv vandalismul şi avariile accidentale produse autoturismului asigurat.
 
Casco Clasico se adresează proprietarilor de autoturisme mai vechi de 7 ani. Este o asigurare simplă şi accesibilă care acoperă daunele produse autoturismului de incendiu, trăsnet, explozie, furt, evenimente naturale, avarii produse în urma unui accident cu un alt autovehicul, pierderea/furtul cheilor etc. şi include asistenţa rutieră şi extinderea teritorială în afara ţării.
 
„Redesenarea produsului Casco arată că Generali îşi menţine interesul ridicat pentru piaţa asigurărilor facultative pentru autovehicule. Îi asigurăm pe clienţii şi partenerii Generali că, deşi venim cu tarife avantajoase, nu vom face compromisuri în privinţa calităţii serviciilor cu care i-am obişnuit de-a lungul timpului”, a adăugat Adrian Marin, CEO Generali Romania.
 
Generali păstrează în continuare bonusul oferit clienţilor care optează pentru asigurarea Casco cu franşiză fixă: rovineta pentru 12 luni (28 de euro) la plata integrală a primei de asigurare sau rovinieta pentru 3 luni (13 euro) la plata semestrială a primei.
 
Găsiţi toate detaliile despre produs pe www.generali.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii