Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să vină zăpada! Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa a cumpărat 100.000 de parazăpezi

ro

13 Dec, 2014 00:00 2177 Marime text
Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa se pregăteşte de iarnă. Doar că aceste pregătiri continuă chiar şi după ce anotimpul alb şi-a intrat bine în rol. Ultima achiziţie a DRDP Constanţa a prevăzut cumpărarea de sisteme de parazăpezi. Ultima achiziţie, atribuită zilele trecute, are ca obiect cumpărarea a 100.000 metri de sisteme de parazăpezi din plasă, pentru care DRDP va plăti 760.000 de lei.

Procedura de achiziţie a fost adjudecată de SC Chimpet Ind Instal din Bucureşti, care a oferit cu câteva mii de lei mai puţin decât valoarea estimată iniţial de către drumarii constănţeni. Licitaţia a fost atribuită pe 11 decembrie, iar parazăpezile urmează să fie livrate la SDN Feteşti. Pentru acordarea contractului a fost organizată o licitaţie electronică, iar câştigător a fost declarat ofertantul care a dat preţul cel mai scăzut.
SC Chimpet Ind Instal a fost înfiinţată ca o societate pe acţiuni, având ca domeniu de activitate comerţul cu materiale de construcţii şi scule profesionale. Unicul asociat este Marius Bulgaru, născut în 1993, care deţine şi calitatea de administrator. Acesta nu mai apare în nicio altă firmă. Activitatea principală este cea de intermedieri în comerţul cu produse diverse.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii