Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe fondul unei situaţii de urgenţă extremă Compania Romprest Service SA a mai câştigat jumătate de milion de lei de la CNANDR (documente)

ro

04 Jul, 2014 00:00 2377 Marime text
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) SA a organizat o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Serviciul de ordine şi curăţenie în parcările şi grupurile sanitare de pe Autostrada A2 (sector Lehliu - Cernavodă - 23 parcări) - DRDP Constanţa“. Contractul a fost atribuit pe data de 30.06.2014, valoarea acestuia fiind de 539.967 de lei. Potrivit anunţului de atribuire nr. 147905/02.07.2014, publicat pe SEAP, câştigătorul licitaţiei a fost declarat Compania Romprest Service SA. Contractul a fost atribuit în urma procedurii de negociere fără anunţ de participare, din cauza unei situaţii de urgenţă extremă, survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă.

Responsabili de organizarea licitaţiei


Persoanele cu funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante responsabile cu organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire au fost: director regional - ing. Dima Marin, director economic - ec. Vulpoi Cornelia, director adjunct Investiţii - ing. Hodorca Neculai, director adjunct Întreţinere - ing. Tudor Gabriela, şef Departament IDN - ing. Rădulescu Iulian, şef Departament Juridic - Tisa Adrian, şef Serviciu Întreţinere drumuri - ing. Mocanu Paul, şef Serviciu Organizare şi derulare achiziţii - ing. Chirică Teodora.

Alt jumătate de milion de lei de la companie, în aprilie


Reamintim că, pe data de 7 aprilie, potrivit anunţului nr. 145653, publicat pe SEAP, contractul „Serviciul de ordine şi curăţenie în parcările şi grupurile sanitare de pe Autostrada A2 (sector Lehliu - Cernavodă - 23 parcări) - DRDP Constanţa“ fusese câştigat de societatea Romprest Service SA. Contractul a fost atribuit în urma procedurii de negociere fără anunţ de participare, la care s-a prezentat un singur ofertant. Din acelaşi document reiese şi faptul că respectivul contract a fost adjudecat pentru suma de 522.573,55 de lei.

Despre câştigătorul licitaţiilor


Potrivit datelor disponibile în prezent la Registrul Comerţului, Compania Romprest Service SA are patru asociaţi persoane juridice, aceştia fiind Firstcom LLC, cu sediul social în SUA, 3I Group PLC, cu sediul social în Marea Britanie, Setaco LTD, cu sediul social în Canada, şi SC Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti SA, aceasta din urmă deţinând 10% din părţile sociale. La sfârşitul lunii martie, Ziarul Financiar scria însă că acţiunile britanicilor de la 3I Group PLC au fost preluate de Dragoş Dobrescu, unul dintre cei mai puternici investitori în imobiliare, şi de Radu Budeanu, publisherul Cancan, prin firmele lor, Europrest Invest şi Premium Management Team. Înfiinţată în anul 2001, Compania Romprest Service SA declarase, la sfârşitul anului 2012, o cifră de afaceri de 273.267.787 de lei, un profit net de 2.353.613 lei şi 2.743 de salariaţi. Firma este cunoscută pentru contractele sale cu primăriile sectoarelor 1 şi 5 din capitală, pentru servicii de salubritate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii