Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fluid Serv SA, abonat la contracte cu RADET

ro

04 Jul, 2013 00:00 4126 Marime text
SC Fluid Serv SA va încasa şi anul acesta de la Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Constanţa suma de 563.500,36 lei, în urma atribuirii contractului de servicii de verificări metrologice, revizie şi reparaţii contoare energie termică.

Potrivit anunţului de atribuire, contractul a fost câştigat de SC Fluid Serv SA în urma procedurii de cerere de ofertă, firma fiind de altfel şi singura ofertantă. În obiectul contractului se precizează că serviciile de verificări metrologice, revizie, reparaţii contoare de energie termică sunt necesare în vederea menţinerii în funcţiune a parcului de contoare energie termică aferent sistemului centralizat de alimentare cu energie termică a municipiului Constanţa.

Potrivit Registrului Comerţului, SC Fluid Serv SA are doi acţionari persoane fizice, respectiv Sorin Zaif (50%), care este şi director general, şi Alexandru Costin Pitu (50%). La sfârşitul anului 2012, SC Fluid Serv SA figura la Registrul Comerţului cu o cifră de afaceri de 9.262.368 lei şi un număr mediu de 87 de angajaţi.
În ceea ce-i priveşte pe cei doi acţionari ai firmei, aceştia mai sunt implicaţi şi în alte afaceri. Astfel că, pe lângă SC Fluid Serv SA, ambii sunt acţionari şi la SC Proiect SA, după cum urmează: Sorin Zaif este acţionar şi la SC Proiect SA cu 9,98%, Alexandru Costin Pitu (16,67%), alături de ei mai regăsindu-se în structura acţionariatului Octavian Ruse (9,54%), Carmen Ana Pitu (6,72%), Nicolae Pitu (16,22%), Anton Coţofana (5,89%).

Alexandru Costin Pitu mai figurează ca asociat şi la SC Ecotehnology SRL, cu 50%, alături de Paraschiva Muhuleţ (50%), dar şi la SC New Markis Agent de Asigurare SRL, tot cu 50%, de data aceasta alături de Gheorghe Mişa (50%).
Revenind la contractul câştigat de SC Fluid SERV SA la RADET, trebuie amintit că şi anul trecut a existat un contract similar între cele două părţi, valoarea de atunci fiind de 548.000 lei, despre care puteţi citi mai multe aici.

//www.ziuaconstanta.ro/rubrici/administratie-locala/contract-de-jumatate-de-milion-de-lei-cu-radet-94940.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii