Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Guatemala, Excelenta Sa Carla Maria Rodriguez Mancia in vizita la CCIR

ro

23 Jul, 2010 17:04 1349 Marime text

Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Guatemala, Excelenţa Sa Carla Maria Rodriguez Mancia în vizită la Camera de Comerţ şi Industrie a României

Bucureşti, 22 iulie 2010 – Excelenţa Sa Carla Maria Rodriguez Mancia, Ambasadorul Republicii Guatemala a făcut o vizită de curtoazie Preşedintelui CCIR, E.S. Mihail M. Vlasov.

„Întâlnirea noastră informală de astăzi este o reală plăcere pentru mine şi sper ca această ocazie să reprezinte un sprijin indirect pentru comunităţile de afaceri din ţările noastre”, a spus preşedintele Camerei Naţionale în cuvântul de bunvenit.

E.S. Mihail M. Vlasov a prezentat oaspetelui Camera Naţională ca fiind o instituţie naţională ne-guvernamentală, o construcţie de sine stătătoare, fără a fi aşezată piramidal peste celelalte diviziuni administrative teritoriale, dar fiind suma camerelor de comerţ şi coordonatorul Sistemului Cameral din România ce cuprinde camerele judeţene şi camerele bilaterale.

Ambasadorul Republicii Guatemala, E.S. Carla Maria Rodriguez Mancia a ţinut să-l felicite pe preşedintele CCIR pentru „iniţiativele pro-active pe care le are în ceea ce priveşte apropierea de reprezentanţii corpului diplomatic acreditat la Bucureşti şi implicit de oamenii de afaceri străini”.

Colaborarea consilierilor economici şi comerciali ai ambasadelor străine cu consilierii de zonă din cadrul Biroului de Relaţii Externe al Camerei Naţionale este în beneficiul comunităţilor de afaceri de pretutindeni şi din România.

Menţionând oportunităţile de colaborare în domeniile energetic, petrolier, minerit, turism şi nu în ultimul rând, agricol, oaspetele guatemalez a ţinut să amintească importanţa parafării acordului de cooperare UE-America Centrală, ce va facilita modalităţile de cooperare economică.

Pe parcursul vizitei, ambasadorul Republicii Guatemala a fost însoţită de doamna Sandra Noriega Urizar, ministru-consilier al ambasadei.

Birou Imagine Sistem Cameral
Direcţia Relaţii Publice

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii