Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

sociatia Tomis Antidrog organizează evenimentul „Sportul bate drogul”

ro

03 Apr, 2013 12:45 1156 Marime text
Asociatia Tomis Antidrog este o organizatie nonprofit ce are ca obiectiv principal prevenția în consumul de substante stupefiante de mare risc.
Având la baza ordinul 5635/ 2013 privind structura anului scolar 2013 al Ministerului Educatiei Cercetării Tineretului si Sportului privind perioada 1-5 aprilie în care se desfăsoară programul ‘Să ştii mai multe, să fii mai bun" în data de 5.04.2013 în parcarea Centrului Comercial Tom-Decathlon din Constanta, Asociatia Tomis Antidrog organizează începând cu ora 13.30 evenimentul SPORTUL BATE DROGUL, care are ca scop continuarea campaniei ALEGE VIATA desfasurată în liceele si scolile din Constanta prin care elevii intră în dialog direct cu fosti consumatori de droguri si psihologi.
La acest eveniment participă 600 de elevi din 8 licee din Constanta si un club sportiv, care vor participa la un campionat de baschet al liceelor . Participă : Colegiul Naţional Pedagogic "Constantin Brătescu"( echipa de fete ) , Colegiul Naţional "Mircea Cel Bătrân", Colegiul Naţional de Arte "Regina Maria", Liceul Teoretic "Traian", Liceul Teoretic "Ovidius", Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", Liceul Tehnologic "Emil Palade", Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii, Clubul Sportiv Şcolar Nr.1 Constanţa( echipa de fete ) .
Cu această ocazie Asociatia Tomis Antidrog va semna protocolul de colaborare cu Inspectoratul Judetean de Politie Constanta. Obiectul principal al protocolului îl reprezintă susţinerea reciprocă în derularea unor acţiuni ce vizează asigurarea unui climat de securitate civică a comunităţii, in scopul prevenirii şi combaterii consumului de substanţe stupefiante de mare risc, prin elaborarea, in parteneriat, de cercetari, proiecte, campanii si activităti în acest scop.

Sunt așteptați reprezentanți ai autorităților publice locale care au susținut acest eveniment: Consiliul Județean al Elevilor , Inspectoratul Școlar Județean, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța cât și reprezentanți ai partenerilor care au contribuit la organizarea și buna desfășurare a evenimentului SPORTUL BATE DROGUL cărora le mulțumim : Decathlon , Carrefour, Centrul Comercial Tom,  Cinema Cityplex - Tomis Mall , Tipografia Muntenia, RTC , Regina Maria- Reteaua privata de sănătate, N.G.M Company
www.tomisantidrog.ro
www.facebook.com/AsociatiaTomisAntidrog
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii