Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nava de croazieră MSC Musica revine in Portul Constanta cu prima serie de pasageri îmbarcati in data de 27 septembrie in Constanta

ro

07 Oct, 2013 17:18 1615 Marime text
După 11 zile de croazieră pe mare, nava MSC Musica revine mâine, 8 octombrie, in Portul Constanta cu prima serie de pasageri îmbarcați din Constanta.
 
In acest context, invităm reprezentanții mass-media sa fie prezenți mâine, ora 8, in terminalul de pasageri Constanta pentru a surprinde primele declaratii ale turistilor îmbarcați in data de 27 septembrie in Constanta.
 
Turistii vor fi intampinati si de Fanfara RAJA, care va marca astfel acest moment important pentru turismul de croaziera constantean. Multumim inca o data pe aceasta cale Fanfarei RAJA.
 
Tot mâine, din Portul Constanta se vor mai îmbarca alte cateva zeci de turisti romani, urmand acelasi itinerariu, respectiv Constanta – Gythion – Venetia – Katakolon – Istanbul – Yalta – Odessa, urmând să revină în Constanta peste 12 zile.
 
Și de acestă dată, pasagerii navei MSC Musica se vor afla în Constanţa în intervalul orar 8:00 – 17:00, ocazie cu care vor vizita muzeele constănţene şi vestigiile antice ale oraşului, vor face degustări de vinuri la Murfatlar, vor vizita cetatea Histria, precum şi alte obiective turistice din judeţ.
 
Pentru mai multe declaratii de presă si detalii despre aceasta croaziera vor fi prezenti dna. Corina Martin – Președinte Asociația Litoral - Delta Dunării si domnul Teodor Patrichi – Administrator Terminal Pasageri Constanta.
 
Mihaela-Raluca Lăzăreanu
Consilier Turism
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii