Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionatul European de Drift King of Europe, la Maritimo Shopping Center

ro

18 Jul, 2014 16:55 2210 Marime text
La Maritimo Shopping Center, pe 19 şi 20 iulie, va avea loc Campionatul European de Drift, prin cele două divizii, şi anume King of Europe Street Legal şi Queen of Europe, când vor participa cei mai talentaţi concurenţi din Europa, care speră că vor obţine victoria în faţa celor mai cunoscuţi piloţi de drift din România. Evenimentul se va desfăşura sâmbătă între orele 12.00 şi 22.00, în timp ce duminică va fi ziua principală a competiţiei, când participanţii vor ieşi în tandem pe traseu, programul urmând să aibă loc între orele 12.00 şi 19.00.

Campionatul European de Drift King of Europe a avut parte de o creştere explozivă în ultimii ani, în prezent, fiind urmărit de peste 85 de milioane de oameni la nivel global, prin intermediul posturilor TV partenere. Numărul tot mai mare de piloţi şi cererea pentru evenimente marca King of Europe a dus la crearea unor divizii speciale în cadrul campionatului, pentru a facilita condiţii egale pentru concurenţi, precum şi o acoperire din ce în ce mai mare la nivel continental.

King of Europe Street Legal este o divizie creată special în cadrul King of Europe pentru piloţii care se susţin în mare parte din fonduri proprii. În primul sezon competiţional, piloţii din Bulgaria au dominat concursul, Alexander Yazov devenind primul campion Street Legal. Queen of Europe Drift Series este singura competiţie de drift din Europa destinată exclusiv sexului frumos şi inaugurată în anul 2013.

Traseul competiţiei promite să fie formidabil, atât pentru piloţi cât şi pentru spectatori, oferind un mix de secţiuni tehnice cu secţiuni de viteză. Intrarea pentru spectatori va fi liberă. Totodată, nici pentru piloţi nu se va percepe o taxă de înregistrare, singura cerinţă fiind ca maşinile din competiţie să respecte regulamentele oficiale King of Europe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii