Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

2002 şi 2005, ani decisivi în constituirea averii Doar CJC îi asigură venitul consilierului judeţean Alexandru Mascas?! (documente)

ro

14 Aug, 2015 00:00 2449 Marime text
Trei mandate de consilieri judeţeni avea să obţină PPDD Constanţa în vara anului 2012. Victorie importantă pentru o formaţiune aflată, atunci, la început de drum, şi care avea să dispară în iulie anul curent, absorbită de UNPR. Interesant de remarcat este faptul că, la nivel judeţean, dispariţia PPDD-ului era deja prefaţată prin plecarea unor aleşi de la nivel local, judeţean şi chiar parlamentar la alte formaţiuni politice. Rezumându-ne la reprezentativitatea PPDD în Consiliul Judeţean Constanţa, un singur consilier a părăsit corabia pentru PSD: Ion Radu.
 

Soarta politică le-a surâs însă şi celorlalţi colegi care, ulterior, au devenit progresişti. Unul dintre ei este Gabriel Alexandru Mascas. Fost preot, acesta este preşedinte al Fundaţiei „Ortodoxia Europeană“ şi al Asociaţiei caritabile „Don Bosco“. Domiciliat în oraşul Cernavodă, Mascas pare să fie pasionat de agricultură, având în vedere că şi-a cumpărat, în 2005, două terenuri agricole însumând 6,1 hectare. Tot la Cernavodă, el deţine un apartament şi o casă, iar naveta la Constanţa, pentru a participa la şedinţele de partid, o face cu autoturismul personal marca Skoda, fabricat în urmă cu 11 ani.

Potrivit datelor din cea mai recentă declaraţie de avere, completată în acest an şi postată pe site-ul CJC, consilierul judeţean Alexandru Mascas a preferat doar investiţiile în terenuri şi în clădiri, iar eventualele economii în bani pe care le-ar avea nu le păstrează în bănci. De altfel, Mascas nu are conturi bancare sau credite, iar bugetul său se rezumă doar la indemnizaţia de consilier care, în anul fiscal anterior, a fost în cuantum de 10.000 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii