Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 5 august 2014

ro

05 Aug, 2014 07:33 2851 Marime text
Familia dr. Luţescu deplânge dispariţia celui care a fost doctor Ruşa Gheorghe, un medic deosebit, fost Şef al Secţiei de Obstetrică Patologică din Spitalul Judeţean Constanţa. Dumnezeu să-l odihnească.

Colectivul Spitalului Euomaterna este alături de familia dr. Ruşa Ion Marius, greu încercată de trecerea în nefinţă a celui care i-a fost tată şi un model de viaţă. Sincere condoleanţe familiei.  Dumnezeu să-l odihnească pace!

Familia dr. Raica este alături de familia dr. Ruşa Ion Marius în aceste momente grele pricinuite de decesul tatălui. Sincere condoleanţe!

Familia dr. Danteş este alături de familia dr. Ruşa Ion Marius, acum când îl conduce pe ultimul drum pe tatăl şi doctorul Ruşa Gheorghe. Regrete eterne!

Conducerea Spitalului Judeţean Constanţa Sfântul Andrei Constanţa transmite sincere condoleanţe familiei medicului din cadrul Clinicii de Obstetrică Ginecologie, dr. Gheorghe Ruşa care a trecut în nefiinţă. Dumnezeu să-l odihnească!

Cu adâncă durere în suflet anunţăm dispariţia celui ce a fost Caraman Mircea. Nu te vom uita niciodată. Familia, rudele şi prietenii!

Familia Damcaliu Mitică anunţă cu regret pierderea celui ce a fost Fudulia Iani. Nu te vom uita niciodată!

Moartea incredibilă a siderat pe toţi apropiaţii celui ce a fost soţ, tată sau prieten Onofrei Marian. Îl vom conduce pe ultimul său drum azi, 5 august, ora 10.00, de acasă spre Cimitirul Central din Valu lui Traian. Domi uşor suflet drag!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii