Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Pe 30 august, îşi sărbătoreşte ziua de naştere o actriţă celebră

ro

30 Aug, 2015 00:00 2746 Marime text

Cunoscută mai ales datorită rolurilor interpretate în filmele „Masca” și „Îngerii lui Charlie”, Cameron Diaz îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe 30 august. Actriţa împlineşte, astăzi, 43 de ani.

Cameron a urmat Liceul Politehnic din Long Beach, unde a jucat în echipa teatrului. La vârsta de 16 ani, a plecat de acasă şi, timp de cinci ani, a călătorit în Japonia, Australia şi Franţa. După ce şi-a început cariera de model, în 1994, a participat la audiţiile pentru un rol în filmul „Masca”, fiind selectată să joace rolul principal, alături de actorul Jim Carrey.

Anul 1996 este important pentru actriţă, deoarece a fost selectată se joace în filmele „She’s the one”, „Feeling Minnesota” şi „Head Above Water”. Două doi ani, primeşte şansa de a interpreta un rol în comedia „There’s Something About Mary", film care încasează internaţional peste 360 milioane de dolari, câştigând astfel un loc în elita Hollywood-ului. În acelaşi an, a fost nominalizată la Globurile de Aur.

În ceea ce priveşte viaţa personală, din 1990 până în decembrie 1994, a avut o relaţie cu producătorul Carlos de la Torre. Până în momentul în care a format o relaţie mediatizată cu cântăreţul Justin Timberlake, a fost logodită cu Jared Leto, membrul trupei 30 Seconds to Mars. Ulterior, relaţia cu Justin Timberlake s-a încheiat, acesta căsătorindu-se cu actriţa Jessica Biel.

Sursa foto: richestcelebrities.org

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii