Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Top 10 Ascultă cele mai frumoase melodii de Valentine’s Day

ro

13 Feb, 2015 00:00 7867 Marime text
Valentine’s Day bate la uşă, iar pentru o seară romantică în compania unei persoane dragi, aveţi nevoie de un playlist cu cele mai frumoase melodii de dragoste din toate timpurile. În acest sens, v-am pregătit o listă cu zece dintre cele mai căutate melodii de Valentine’s Day. Stevie Wonder, Celine Dion, Bryan Adams sunt doar câţiva dintre artiştii pe care îi veţi regăsi în playlistul de mai jos.
 
Stevie Wonder - „I Just Called To Say I Love You”
 
„I Just Called To Say I Love You” este o melodie compusă, scrisă şi interpretată de Stevie Wonder. Pentru această piesă, care a făcut parte din coloana sonoră a comediei romantice „The Lady in Red”, artistul a câştigat un Oscar.


Percy Sledge – „When a Man Loves a Woman”
 
Percy Sledge s-a născut pe 25 noiembrie 1940 şi este cunoscut mai ales pentru melodia „When a Man Loves a Woman”. Cel mai mare succes l-a înregistrat spre sfârşitul anilor 60, cu o serie de melodii emoţionante.



Bryan Adams – „(Everything I Do) I Do It for You”

Lansat în iunie 1991, single-ul lui Bryan Adams „(Everything I Do) I Do It for You” este tema principală a filmului „Robin Hood: Printul hoţilor”, care i-a avut în distribuţie pe Kevin Costner şi Morgan Freeman. Melodia s-a vândut în trei milioane de exemplare şi a fost la nominalizată la premiile Oscar din 1991, la categoria „cea mai bună melodie originală”.



Righteous Brothers – „Unchained Melody”
 
La succesul din 1990 al piesei „Unchained Melody” a contribuit şi apariţia pe coloana sonoră a filmului „Ghost”, care i-a avut în distribuţie pe Patrick Swayze şi Demi Moore.  De la apariţia sa, melodia a fost interpretată de numeroşi artişti, precum Cliff Richard, Neil Diamond, U2.

Glenn Medeiros - „Nothing’s Gonna Change My Love for You”
 
Glenn Medeiros a câştigat un concurs de talente, organizat la un post local de radio, când a interpretat un cover după melodia „Nothing’s Gonna Change My Love for You”. Un director de radio a auzit melodia, care, ulterior, a devenit hit la nivel naţional şi apoi mondial. În decursul carierei, artistul a compus aproape 200 de melodii, dintre care multe au fost înregistrate de artişti din întreaga lume.


Sinead O`Connor – „Nothing Compares To You”
 
Compusă de Prince la jumătatea anilor 80 şi lansată iniţial de cei de la „The Family”, piesa controversatei cântareţe Sinead O`Connor este considerată unul dintre cele mai mari hituri ale anilor 90. „Nothing Compares To You” a făcut furori, devenind, în scurt timp de la lansare, nr. 1 în clasamentele muzicale din toată lumea. Piesa i-a adus lui Sinead O’Connor un premiu Grammy, pe care artista l-a refuzat. 
Celine Dion – „Because You Love Me”
 
Originară din oraşul Charlemagne, Celine Dion este una dintre cele mai apreciate cântăreţe ale tuturor timpurilor. Artista s-a născut pe 30 martie 1968, într-o familie numeroasă. Dintre cele mai frumoase melodii ale artistei amintim „My Heart Will Go on”, „Because You Loved Me”, „Power of Love”, „Pour que tu m’aimes encore”.




Richard Marx – „Right Here Waiting”
 
Cu o carieră de peste 20 de ani, câştigătorul premiului Grammy, Richard Marx este considerat unul dintre cei mai influenţi artişti ai industriei muzicale contemporane. Dintre hit-urile sale amintim „Right Here Waiting”, „Now and Forever”, „Satisfied”, „Too late to say Goodbye”.


Joe Dassin – „Et Si Tu N’Existais Pas...”
 
Joe Dassin a înregistrat melodii în franceză, engleză, germană, rusă, spaniolă, italiană şi greacă. Cel mai mare succes l-a înregistrat cu melodia „Et Si Tu N’Existais Pas...”.




Lara Fabian – „Je t’aime”
 
Lara Fabian – cântăreaţă, cantautoare şi actriţă belgiană - s-a născut pe 9 ianuarie 1970, în Etterbeek. A vândut peste 18 milioane de înregistrări în toată lumea, devenind cea mai bine vândută artistă de origine belgiană din toate timpurile.


Sursa foto: hdwallpapersphotos.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii