Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 25 septembrie - 01 octombrie 2017

ro

25 Sep, 2017 11:00 2458 Marime text

Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
O săptămână foarte dinamică în plan socio-profesional. Se conturează discuții aprinse cu șefi, cu oameni importanți, dar va apărea și oportunitatea unei călătorii în străinătate sau măcar departe de locurile natale. Este foarte important acum să-ți remodelezi mentalitatea, să renunți la tipare comportamentale perimate și la idei sau concepții care doar îți obstrucționează progresul. Sunt momente bune pentru a-ți trasa noi planuri de viitor și pentru a-ți înobila sufletul cu o filozofie nouă de viață. Prietenii sau colegii de la serviciu îți vin în ajutor în chip nebănuit. Evită controversele, escaladarea conflictelor și ocupă-te numai de interesele tale!

Taur
Este nevoie să te ocupi de segmentul financiar, secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Se pare că vei fi nevoit să achiți facturi restante, să te ocupi de credite sau să discuți cu cineva avizat despre investiții și credite. Pe de altă parte este bine de reținut faptul că există detalii ascunse referitoare la veniturile pe care le obții la un loc de muncă și de asemenea referitoare la moșteniri, cheltuieli comune cu alții și venituri obținute din colaborări. Prudență și nu te lăsa impresionat de problemele materiale, financiare ale altora! Intervin chestiuni legate de o călătorie în străinătate, pe termen lung, fie pentru studii, fie pentru studii și cercetări.

Gemeni
Săptămâna debutează cu aspecte parteneriale, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile profesionale. Este nevoie de rediscutarea unor termeni și condiții de desfășurare a proiectelor comune. Chiar dacă tonul discuțiilor este ridicat, cu puțin efort și bunăvoință sunt șanse să aplanezi orice diferend. Pe de altă parte vor interveni și cheltuieli comune cu alții pe moșteniri, partaje, facturi, servicii comune. Evită acumularea datoriilor și a oferi altora sprijin material, deoarece veniturile tale sunt flucutante, existând riscul să rămâi tu în deficit. Demersuri intelectuale, discuții erudite, oameni interesanți în preajma ta.

Rac
Mult de lucru la serviciu în această săptămână, însă și acasă în plan personal ai de făcut multe și mărunte. Sunt detalii care trebuie rezolvate în regim urgent, de aceea ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să te ocupi numai de priorități. Relațiile colegiale nu sunt ceea ce par, de aceea bazează-te numai pe fortele tale. Tensiuni și conflicte serioase la locul de muncă. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului, astfel că vei avea nevoie de odihnă și remedii specifice. Ia în serios orice semnal al organismului. În a doua parte a săptămnâii vor interveni aspecte privitoare la relațiile parteneriale. Rediscutarea unor planuri comune cu alții.

Leu
Este nevoie să te ocupi de persoana iubită și de copii. Segmentul amoros este cumva deficitar, în sensul că una îți dorești tu, una discuți și stabilești cu ce dragi și cu totul altceva iese până la urmă. Se recomandă prudență, mai ales în relația cu generațiile tinere, pentru că există riscul declanșării unor conflicte pe termen lung. La serviciu ești foarte solicitat, astfel că vei fi nevoit să faci ore suplimentare sau să ceri sprijinul unui coleg pentru a duce la bun sfârșit tot ce ai de realizat. Prudență și discernământ! Evită suprasolicitarea nervoasă și discuțiile contradictorii. Ai toate șansele să rezolvi ceea ce ți-ai propus.  

Fecioara
Ești implicat în multe activități, fiind un exemplu demn de urmat de către ceilalți. Sunt zile excelente pentru a rezolva treburi personale și îndatoriri casnice. Repară, curăță, reorganizează spațiul locativ, debarasează-te de lucrurile care îți prisosesc și, în limita posiblităților, oferă-le altora care ar avea nevoie de ele. Relațiile cu membrii familiei și cu neamurile sunt anoste, existând riscul unor discuții aprinse sau declanșării unor conflicte pe termen lung. Relațiile sentimentale îți solicită atenția prin activități comune cu persoana iubită și cu copiii. Implică-te serios în tot ce presupune discuții și planuri comune cu cei dragi.

Balanta
Persoanele din anturajul apropiat te solicită foarte mult prin discuții și activități în care ești ademenit să te implici. Este momentul să te desprinzi de relațiile toxice și să te pregătești de cu totul altele. Fii selectiv în privința anturajului pe care îl frecventezi! Unii vor dori să profite de pe urma generozității tale și te vor provoca sub diverse forme. Evită să răspunzi la provocări și nu îți divulga secretele personale! Demersuri intelectuale, călătorii pe distanțe scurte, tendință de a te implica în diverse forme de școlarizare. În plan familial sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei și implicare în treburi gospodărești.

Scorpion
Se conturează cheltuieli majore în această săptămână. Pe de altă parte, apar informații noi privitoare la salarizarea aferentă unui loc de muncă. Schimbările sunt iminente fie că vrei, fie că nu, fie că ești pregătit, fie că nu. Este bine să fii foarte prudent și să iei în serios tot ce se petrece în sfera financiară, deoarece acum se deschid culoare noi de câștig. Chiar dacă totul pare incert sau chiar problematic, în spatele scenei vizibile se fac și se desfac jocuri în favoarea ta. Persoanele din anturajul apropiat îți sunt alături cu informații prețioase și chiar cu ajutoare de altă natură. Totul este să permiți cuiva să te ajute.

Sagetator
Importante zile în această săptămână, deoarece beneficiezi de suport astral pentru a desfășura activități de anvergură. În tot ce dorești să întreprinzi, prietenii și susținătorii din segmentul profesional îți sunt alături și te sprijină necondiționat. Ascultă sfaturile celorlalți, analizează pe îndelete situațiile în care ești implicat și decide în consecință. În mod special este evidențiat locul de muncă și domeniul profesional în care activezi. Informații prețioase, schimbări legislative, dialoguri amicale cu șefii și colegii. Prudență în privința sănătății, pentru că stările tale de spirit sunt fluctuante și de aici pot apărea dezechilibre de tot felul.

Capricorn
Ai nevoie de odihnă și de retragere din forfota cotidiană de-a lungul acestei săptămâni. Chiar dacă ai multe de făcut, ar fi bine să apelezi la cineva de încredere pentru a te ajuta corespunzător. Se pot activa afecțiuni vechi, dar sunt șanse și pentru apariția altora noi. Îngrijește-te conform sfaturilor de specialitate, dar totuși ține cont și de vocea ta interioară. Pot fi momente sau situații în care tu să-ți fii cel mai bun terapeut sau cel mai bun prieten. În sfera profesională mocnesc tensiuni și conflicte de care este bine să te ocupi cumva. Deocamdată adună informații și analizează pe îndelete situația.

Varsator
Se întrezăresc multe discuții cu prietenii și cu persoanele din anturajul socio-profesional. Unii te sfătuiesc de bine, alții însă au interese ascunse total opuse cu ale tale sau cu ale relației voastre. Este dificil în aceste zile să stabilești o graniță clară între ceea ce îți este benefic și ceea ce îți dăunează. Deocamdată ascultă-i pe toți, dar evită să emiți păreri și să-ți divulgi intențiile. Este bine să renunți totuși la oamenii pe care îi simți falși și care te-au dezamăgit până acum. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea îngrijește-te și odihnește-te conștient. Posibile consultații și intervenții chirurgicale. 

Pesti
Este multă forfotă în sfera profesională. Discuții cu șefii, cu reprezentanții unor instituții oficiale, tema principală fiind banii și bunurile comune. Se pare că trebuie să organizezi reuniuni profesionale care implică activități de anvergură destul de costisitoare. De reținut că unii dintre cei alături de care ești implicat în aceste activități îți vânează fiecare gest sau fiecare vorbă. Sunt șanse de a-ți fi deteriorată imaginea publică și statutul socio-profesional. Fii prudent și nu te aventura într-o direcție doar așa de dragul schimbării sau al prestigiului! Discuții cu prietenii și acțiuni comune cu aceștia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii