Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victima lui Nicolae Gociu ceruse ajutorul Poliţiei cu puţin timp înainte de crimă

ro

31 Jan, 2016 13:33 2661 Marime text
Nicolae Gociu a dat peste cap liniştea constănţenilor de pe strada Bicaz, din cartierul Palas din Constanţa, în seara de joi.  La faţa locului, poliţiştii au descoperit că bărbatul îşi înjunghiase fosta concubină, Mihaela Amalia Scripca, sora jurnalistului constănţean Amedeo Ene, în faţa celor trei copii ai ei, după care şi-ar fi provocat singur tăieturi pentru a da vina pe actualul concubin. Deşi medicii s-au luptat să o salveze, femeia a decedat.
 
Noi detalii ies la iveală în acest caz dramatic! Cu numai o săptămână înainte să fie omorâtă, victima înregistrase o plângere la poliţie pe numele criminalului, însă nu s-a luat nicio măsură împotriva lui, potrivit romaniatv.net. Se pare că plângerea a fost făcută pe 21 ianuarie, iar pe 28, femeia a fost ucisă.  
 
Nicolae Gociu este un fost recidivist. Era din 2013 în libertate după ce a fost închis aproape două decenii, tot pentru crimă. Potrivit presei locale, când era în armată, Gociu ar fi ieşit din unitatea militară cu arma şi ar fi ucis părinţii iubitei sale de la acea vreme, iar pe aceasta ar fi rănit-o grav. Atunci, Nicolae Gociu ar fi fost prins pe stradă de o patrulă a Poliţiei, după care a fost condamnat, într-o sentinţă iniţială, la închisoare pe viaţă. A fost eliberat după 20 de ani de detenție. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii