Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicepreşedintele CJC, Nicolae Cristinel Dragomir, cere suspendarea procesului cu ANI

ro

03 Mar, 2015 11:39 1943 Marime text
Nicolae Cristinel Dragomir, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC)  solicită judecătoarei Ramona Poppa suspendarea dosarului în care a contestat în instanţă constatarea Agenţia Naţională de Integritate (ANI) privind presupusa sa stare de incompatibilitate.
 

Vicepreşedintele CJC s-ar fi aflat într-o presupusă stare de incompatibilitate, în perioada 23 iunie 2008 - 15 ianuarie 2010. Mai departe, conform ANI, acesta „a deţinut, simultan, funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa şi calitatea de administrator la SC Cazare la mare SRL“. „Astfel, Dragomir Nicolae Cristinel nu a respectat dispoziţiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003, potrivit cărora «funcţia de vicepreşedinte de consiliu judeţean este incompatibilă cu funcţia de [...] administrator [...] la societăţile comerciale, [...]»“, se arată într-un document al ANI. 
 
Judecătoarea Ramona Poppa, din cadrul Curţii de Apel Constanţa, a acordat un nou termen procesului pentru data de 20 aprilie, dată la care se va pune în discuţie cerere de suspendare a deciziei ANI privind presupusa sa stare de incompatibilitate a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii