Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vești încurajatoare în cazul lui Schumacher

ro

04 Jan, 2014 12:45 1825 Marime text
Se pare că Michael Schumacher a depăşit cu bine faza critică, conform spuselor unui prieten de familie. Deși nu există încă date exacte cu privire la starea sa de sănătate, având în vedere că echipa spitalului în care este tratat campionul nu a mai oferit declaraţii de presă de câteva zile, surse apropiate pilotului au dat de înţeles că evoluţia stării de sănătate le dă speranţe la mai bine şi că pilotul nu mai este în pericol de moarte, deşi se află în continuare în comă artificială.

Poliţia examinează imaginile video surprinse de camera GoPro fixată pe casca lui Schumacher, şi a purtat discuţii şi cu băiatul acestuia, în vârstă de 14 ani, pentru a înţelege mai bine circumstanţele accidentului. Familia s-a declarat copleşită de valul de simpatie din lumea întreagă - doar în cursul zilei de ieri, ziua de naştere a lui Michael, au sosit în faţa spitalului autocare întregi de fani din Europa, care i-au cântat La Mulţi Ani şi au stat de veghe, în ciuda vremii friguroase.

 Vacanţa de iarnă în Alpii francezi a lui Michael Schumacher s-a încheiat într-un mod imposibil de urât, fostul pilot de Formula 1 suferind un accident în timp ce schia  în afara pârtiilor, în staţiunea Meribel, din Franţa. Căzătura a fost urmată de un traumatism cranian, Schumacher lovindu-se puternic cu capul de o stâncă. Impactul a fost atât de puternic încât casca pe care o purta a jucat un rol vital.

Răspunsul echipajelor de salvare a fost prompt - în circa opt minute Schumi a fost preluat de către ambulanţă, „conştient dar agitat”, fiind transportat la un spital din localitatea Grenoble.

Sursa: promotor.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii