Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valul de refugiați poate fi pentru islamiști o ocazie de a-și construi un Cal Troian

ro

11 Oct, 2015 22:12 1214 Marime text
Donald Trump, favoritul alegerilor primare din Partidul Republican pentru prezidențialele din 2016, a declarat, astăzi, la postul CBS că ceea ce face cancelarul german Angela Merkel pentru refugiați este nebunesc, în opinia sa existând posibilitatea ca un val de imigranți de genul celui sosit recent în Europa să devină un Cal Troian al islamiștilor radicali, relatează AFP, citat de Agerpres.
 
„Nu-mi plac migrațiile. Nu-mi plac oamenii care vin (...) Vom avea violențe în Germania. Ceea ce ea (Angela Merkel) a făcut în Germania este nebunesc”, a apreciat Trump, făcând referire la politica frontierelor deschise pentru imigranții extracomunitari promovată de guvernul de la Berlin. 

Miliardarul american, ce s-a mai remarcat anterior și prin declarații împotriva imigranților mexicani din SUA, s-a declarat totuși favorabil proiectului actualei Administrații democrate de la Casa Albă de a primi 10.000 de refugiați, însă nu mai mulți. '200.000 de persoane? Acesta ar fi cel mai mare Cal Troian', dacă în rândul acestora se vor infiltra membri ai grupării jihadiste Statul Islamic (SI), a subliniat în continuare politicianul republican.
 
Sursa foto: bellwether-research.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii