Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un drog nou prin cluburi Stupefiantul "Fantoma" sparge vasele de sânge din creier

ro

22 Jul, 2014 04:02 1998 Marime text

drogul fantomaRomânia a fost invadată de un stupefiant «proaspăt», cu o toxicitate înfricoşătoare! «FANTOMA» sparge vasele de sânge din creier, scrie libertatea.ro

Centrul Internaţional Antidrog din Bucureşti (CIADO) avertizează asupra faptului că România a fost invadată recent de un tip nou de stupefiant, numit “Fantoma”. Pastilele sunt vândute ca ecstasy, dar conţin substanţe mult mai periculoase, care sparg vasele de sânge, inclusiv în creier.

“Conform informaţiilor CIADO, noul tip de stupefiant a apărut în ţara noastră în vara anului trecut, adus din Occident. Anul acesta s-a produs însă o adevărată invazie de «Fantoma », care este foarte toxic şi suficient de ieftin ca să îl facă extraordinar de periculos”, a declarat pentru libertatea.ro Gigel Lazăr, preşedintele executiv al CIADO.

“Fantoma” îşi face apariţia în special la petreceri mari, cu sute de participanţi, unde tinerii sunt tentaţi să încerce drogul, care dă dependenţă foarte repede.

Nu rare sunt şi cazurile în care dealerii le pun adolescenţilor asemenea stupefiant în paharele cu băutură, pentru a-i transforma în clienţi siguri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii