Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un copil de 13 ani a intrat într-un stâlp cu mașina furată. În autoturismul implicat în accident se mai aflau trei minori

ro

23 Sep, 2017 12:13 2070 Marime text
În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 00,15, polițiștii rutieri au fost solicitați să intervină pentru soluționarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale produs în orașul Avrig, pe strada Cânepii, județul Sibiu.
 
La fața locului, s-a constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice, conducătorul auto și pasagerii părăsind locul producerii evenimentului.
 
În urma verificărilor efectuate, a fost identificată persoana aflată la volan și s-a stabilit că autoturismul în cauză a fost sustras de pe raza orașului Avrig de către un minor în vârstă de 13 ani, nepot al proprietarului autoturismului, minorul conducând autoturismul pe strada Cânepii, unde, pe fondul lipsei de experiență la volan, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu stâlpul de susținere a rețelei electrice. În momentul producerii evenimentului, în autoturism se mai aflau alți trei minori cu vârsta de 13, 14, respectiv 15 ani, toți domiciliați în orașul Avrig.
 
Cei patru minori nu au suferit vătămări corporale și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
 
În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii