Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transport de 90 kilograme de peşte impropriu consumului, interceptat de poliţiştii de frontieră constănţeni

ro

29 May, 2015 13:03 1800 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând un cetăţean român care transporta cantitatea de 90 kilograme peşte, cu un autoturism care nu deţine aviz fitosanitar.
Ieri dimineaţă, în jurul orei 07.00, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial P.F. Constanţa aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Constanţa, a oprit pentru control un autoturism marca Renault Espace înmatriculat în R. Bulgaria şi condus de cetăţeanul român P. Gheorghe, în vârstă de 47 de ani.
În urma controlului, în autoturism a fost găsită cantitatea de 90 kilograme peşte din specia şprot, încărcată în trei butoaie de plastic.
Verificările au stabilit că pentru autoturismul în cauză conducătorul auto, domiciliat în judeţul Constanţa, nu deţine aviz fitosanitar pentru transport peşte.
Poliţiştii de frontieră au întocmit adresă către Direcţia Sanitar Veterinară Constanţa, care a constatat că întrega cantitate de peşte din autoturism este improprie consumului, astfel încât a fost ridicată şi predată spre a fi distrusă unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii