Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în SUA Un avion a luat foc după o aterizare ratată pe aeroportul din San Francisco

ro

06 Jul, 2013 23:10 1405 Marime text
Incidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază. Aeronava aparţine unei companii coreene. Aeroportul a fost închis şi în acest moment nu se ştie dacă există victime.
Un Boeing 777 al companiei aeriene Asiana Airlines a aterizat forţat, sâmbătă după-amiaza, pe aeroportul internaţional din San Francisco după ce a ratat aterizarea. Conform autorităţii federale a aviaţiei (FAA), citată de AFP, aeronava a luat foc. Pompierii au sosit imediat la faţa locului şi au reuşit să stingă flăcările.
 
Potrivit România TV, la ora actuală nu se cunoşte numărul victimelor şi nici problema care a dus la această tragedie. Martorii spun că mai mulţi pasageri au reuşit să iasă pe ieşirile de urgenţă. Presa străină scrie că 290 de pasageri şi 12 membri ai echipajului au fost evacuaţi la timp din aeronavă.
 
Unul dintre supravieţuitori a postat un mesaj: "Tocmai ne-am prăbuşit, coada avionul a fost pur şi simplu smulsă".
Autorităţile nu au raportat eventuale victime însă imaginile transmise de televiziuni arătau aparatul încercuit de maşini de pompieri, cu coada lipsă. Incendiul a fost stins.
Jumătate din cabina avionului a fost arsă, interiorul avionului fiind vizibil cu ajutorul camerelor din elicopterele televiziunii.
sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii