Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic intens pe DN1 Ploieşti - Braşov şi pe DN39 Mangalia - Constanţa

ro

15 Aug, 2015 13:04 1695 Marime text
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, pe DN1 Ploieşti - Braşov, pe sensul de urcare, se circulă în coloană în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei (între Nistoreşti - Comarnic şi Sinaia - Buşteni), cu o viteză de aproximativ 20/30 de km/h.
 
Pentru a evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei, pot fi utilizate următoarele variante alternative:
 
-  către Braşov
 
DN1A Ploieşti – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele;
 
- către Sinaia
 
DN7 Bucureşti – Bâldana, DN 71 Bâldana – Târgovişte – Fieni – Sinaia.
 
În zona Bran – Moeciu se poate ajunge pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti şi în continuare pe DN73 Piteşti – Braşov, cu precizarea că pe DN73 Câmpulung - Piteşti se execută lucrări, iar în mai multe puncte se circulă pe o bandă, alternativ, semaforizat.
 
Pe A2 București – Constanța traficul rutier se desfăşoară fără probleme de fluenţă. Până la această oră, nu au fost semnalate blocaje sau coloane la staţia de taxare de la Feteşti. Reamintim, totuşi, conducătorilor auto că prin staţia de taxare de la Feteşti se poate trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate (OMV PETROM, MOL, ROMPETROL) ori prin SMS, la numărul 7577 - număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă ORANGE ROMANIA, VODAFONE ROMANIA, TELEKOM MOBILE şi RCS&RDS (detalii pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=316).
 
Pe DN39 Mangalia - Agigea, traficul este intens mai ales în zona staţiunilor Eforie Nord, Eforie Sud şi Mangalia.
 
Sursa foto: radioiasi.ro şi Info Trafic (Facebook)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii