Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Topul Firmelor din județul Tulcea 2017. Recunoaștere a performanței mediului de afaceri tulcean

ro

15 Nov, 2017 15:31 2453 Marime text
Marți, 14 noiembrie, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, și vicepreședintele Dumitru Mergeani au participat la Topul Județean al Firmelor 2017 ediția a XXIV-a, Tulcea. Evenimentul, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Tulcea,  a avut loc la Restaurantul „Delta” din municipiu și a reunit participarea, pe lângă oficialități locale, a reprezentanților mai multor firme de top din județul Tulcea. Au fost premiate, cu acest prilej, cele mai prestigioase societăți, recunoscute ca adevărate  branduri la nivel local și național.
 

„Am onoarea să particip, în această seară, la Topul Județean al Firmelor, un eveniment de marcă, ajuns la cea de-a XXIV-a ediţie, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Tulcea. Le mulțumim public reprezentanților mediului de afaceri din județul Tulcea pentru locurile de muncă pe care le oferă, pentru creșterea competitivității și pentru eforturile depuse de creștere a nivelului de trai și a puterii de cumpărare a populației județului. Vreau să cred că împreună suntem pe drumul cel bun. Vom continua investițiile în județ, vom continua reabilitarea drumurilor județene și, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom avea și mult doritul pod peste Dunăre, lucrare de infrastructură mare ce va spori atractivitatea județului pentru investiții directe. Sunt planuri mari, în care credem și pentru realizarea lor avem nevoie de voi, de mediul de afaceri. În încheiere, vreau să vă mulțumesc pentru contribuția economică importantă la dezvoltarea județului și vă lansez invitația da a face echipă împreună, pentru a consolida creșterea economică în beneficiul județului Tulcea. Vă mulțumesc și vă urez succes!”, a declarat, cu acest prilej, președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu.

     
După festivitatea de premiere, în cadrul manifestării dedicate succesului în afaceri au avut loc mai multe momente inedite, cum ar fi lansarea discului “Porto Franco”, marca Paul Prisada, prezentări și degustări de vinuri pregătite de S.C. Alcovin  SRL Măcin, S.C . Nalba SRL Baia și SC Via Viticola  Sarica Niculițel precum și o prezentare de produse a Grupului de firme „Angelo”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii