Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Timpul trece, propunerile legislative se înmulţesc… ca şi sărbătorile

ro

23 Aug, 2015 09:14 1178 Marime text
 
Senatorii şi deputaţii noştri născocesc fel şi fel de proiecte pe care visează să le treacă pe bandă rulantă, să fie promulgate şi de preşedinte şi să intre în vigoare. Este drept că mai există şi iniţiative bune, dar.... De exemplu, deputatul Constantin Mazilu s-a gândit la o lege care i-ar fi făcut fericiţi pe mulţi dintre români. A vrut să ne ofere o oră de somn în plus. Aşa că a propus să renunţăm de tot la ora de iarnă. Şi asta ca să ne bucurăm cât mai mult de razele soarelui şi să nu ţinem prea mult becurile aprinse.
În susţinerea legii sale, Mazilu a arătat că sunt prea mulţi cei care lenevesc iarna pentru că se întunecă prea repede. Cei mai mulţi dintre colegii deputaţi l-au luat peste picior, aşa că legea a fost retrasă.
Tot la capitolul legi trăsnite, chiar unii dintre parlamentari au inclus iniţiativa lui Remus Cernea prin care delfinii ar trebui declaraţi persoane non-umane. Şi uite aşa ne-am ales cu Ziua limbii Cehe, a limbii Slovace, cu ziua Bulgariei, ziua Ambulanţei, ziua Egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi, ziua Bunicilor, ziua Cărţii. Nu poate spune nimeni că românii nu ştiu să sărbătorească. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii