Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stand-up comedy cu Costel la Harlequin Mamaia

ro

03 May, 2014 08:42 2284 Marime text
Este printre putinii care a inteles ca in stand up comedy nu este necesar sa fii actor ci sa fii tu insuti cu mintea si personalitatea ta. Nu toti actorii pot fi comedianti! Face parte din „Sfanta Treime a Stand up-ului romanesc” si are la activ 9 ani de experienta.

Nu se gândește conștient la mesajul glumelor, ci poate mai mult la intenție. Vorbește cu drag despre amintiri și istorie, geografie și televiziune. Dar evită, ca mulți alți comedianți, politica și mondenitățile cotidiene. “Pentru mine umorul istoric este printre cele mai interesante concepte oferite pe scenă de un comediant. Ștefan cel Mare nu era efectiv înalt, ba din contră. Poate porecla asta a fost primul caz de sarcasm românesc. Mai presus de toate, umorul istoric ne spune că nu ar trebui să ne luăm atât de mult în serios.”

Costel, unul dintre cei mai apreciati comedianti romani, va urca pe scenă la Harlequin Mamaia marti, 6 mai, de la ora 21.30.

Pretului unui bilet este 30 lei si puteti face rezervari la 0766400181.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii