Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferii băuţi, spaima şoselelor din Constanţa

ro

20 Jul, 2014 09:12 1688 Marime text
Nu trece noapte, mai ales la sfârşit de săptămână, ca agenţii Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa să nu depisteze, în trafic, şoferi care se urcă liniştiţi la volan după ce au consumat unul sau mai multe pahare de alcool.
 
Aşa s-a întâmplat şi azi-noapte, când poliţiştii l-au oprit pentru o verificare de rutină, pe strada Constanţei din Mangalia, pe un şofer, în vârstă de 25 de ani, originar din Medgidia. La testul cu aparatul Dragger, acesta a indicat o alcoolemie de 0,52 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Tânărul s-a ales cu permisul suspendat şi dosar penal, pentru că a depăşit limita de 0,40 alcoolemie, până la care fapta constituie doar contravenţie.
 
Şi aceasta nu este tot, pentru că, în ultimele 24 de ore, agenţii SPR au reţinut nu mai puţin de 17 de permise şoferilor depistaţi în trafic conducând băuţi pe şoselele din judeţul Constanţa. În intervalul amintit, agenţii au aplicat 136 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 60.580 de lei. Cele mai multe amenzi, 67, le-au încasat şoferii care nu au respectat regimul legal de viteză. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii