Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep admite că a fost avantajată de faptul că Alexandra Dulgheru a fost obosită

ro

15 May, 2015 17:25 1343 Marime text
 
Jucătoarea română de tenis Simona Halep a recunoscut că a fost avantajată de faptul că Alexandra Dulgheru a fost obosită în meciul de astăzi, din sferturile de finală ale turneului WTA de la Roma, câștigat cu 6-1, 6-0 de numărul doi mondial, informează Agerpres.

„Azi a fost un meci destul de bun, am jucat foarte solid. Ea (Dulgheru, n. red.) a fost obosită deoarece a jucat multe meciuri lungi și am avut avantaj față de ea'', a mărturisit Halep, citată de site-ul WTA, după victoria care i-a asigurat calificarea în semifinalele turneului dotat cu premii totale de 2.428.490 dolari.

Alexandra Dulgheru a venit din calificări la Roma și acesta a fost al șaselea meci jucat la Foro Italico, înaintea căruia strânsese deja 9 ore și 50 de minute jucate la turneul italian (o medie de aproape două ore pe meci).

„Nu e ușor să joci împotriva unei românce, dar în timpul meciului uiți împotriva cui joci, îți faci treaba pe teren'', a mai spus Halep, care a încheiat conturile cu Dulgheru după doar 56 de minute.




Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii