Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretarul general al NATO vizitează România

ro

02 Jul, 2015 10:52 1140 Marime text
Secretarul general NATO Jens Stoltenberg a sosit în România. La primirea lui, a fost intonat onorul şi imnul naţional al României şi al Norvegiei. Oficialul NATO a salutat apoi garda de onoare în limba românnă, spunând "Bună ziua", aşa cum se întâmplă la astfel de evenimente, şi a intrat în sediul ministerului Apărării Naționale împreună cu ministrul de resort Mircea Duşa.
Oficialul NATO va vizita şi sediului Unităţii pentru Integrarea Forţelor NATO din Bucureşti şi se va întâlni şi cu preşedintele Klaus Iohannis şi premierul interimar Gabriel Oprea.
De la ora 10.00, el a avut programată o întâlnire cu premierul interimar Gabriel Oprea, la Palatul Victoria, iar apoi cu ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, la sediul MAE.
Secretarul general al NATO va fi primit de preşedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, de la ora 11.30, cei doi urmând să susţină o declaraţie de presă comună, de la ora 12.20, şi să participe la un dejun oficial, de la ora 12.50.
Jens Stoltenberg mai are în program o vizită la Unitatea NATO de Integrare a Forţelor, alături de preşedintele Klaus Iohannis şi ministrul Apărării Mircea Duşa, de la ora 14.25.
Amintim că Stoltenberg s-a întâlnit în luna ianuarie, la Bruxelles, cu preşedintele Klaus Iohannis atunci temele de discuţie referindu-se la finanţarea Armatei, în condiţiile evoluţiilor de securitate din regiune,la baza de la Deveselu şi la prezenţa României în Afganistan.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii