Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se va închide un centru de primire a refugiaților din Ungaria

ro

02 Oct, 2015 21:18 1059 Marime text
 
Potrivit liderului grupului parlamentar al partidului de guvernământ Fidesz, Lajos Kosa, centrul de primire a refugiaților amplasat în zona orașului ungar Debrecen, localitate situată în apropierea frontierei cu România, va fi închis până la sfârșitul lunii noiembrie, potrivit agenției MTI.
 
Centrul „a creat multe probleme” și trebuie închis rapid, a explicat parlamentarul ungar, care a fost anterior primar în Debrecen, al doilea oraș ca mărime al Ungariei după capitala Budapesta.
 
Declarația lui vine după o întâlnire avută ieri cu ministrul de interne Sandor Pinter, precizând totodată că o propunere oficială pentru închiderea respectivului centru de primire a refugiaților se va afla de vineri pe masa guvernului.
 
La Debrecen sunt aproximativ 3.500 de studenți străini, care își plătesc taxele și respectă legile, în schimb mulți dintre cei aflați în centrul de primire „nu sunt la fel ca acești oameni”, iar prin „modul în care ei se comportă pun în pericol rezidenții și reputația universitară a Debrecen-ului”, a mai declarat Lajos Kosa. 



Sursa foto: corbiialbi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii