Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se organizează miting de susținere pentru atacatorul președintelui

ro

28 May, 2014 20:37 3406 Marime text
Cezar Avramuță, cel care a intrat în greva foamei, în anul 2012, la Palatul Cotroceni, a declarat la România Tv că el și alte câteva persoane vor face un miting de susținere a lui Adrian Zglobiu în fața Parchetului General din București.

Sursă foto: DC News
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mediga 29 May, 2014 11:09 mie imi face impresia ca-i sustinerea de fapt a manifestarii, a gestului care coincide si cu nemultumirile lor, mai degraba decat sustinerea persoanei in cauza...ori deja asta este cu totul altceva, n-are legatura cu tanarul si in plus poate avea si conotatii penale...nu prea mi s-a parut un gest care sa aibe nevoie de sustinere, cu atat mai putin persoana care l-a facut.
  • Antohe Melania 29 May, 2014 09:55 De ce trebuie sa suportam toate nesimtirile acestora. Oare ei si-ar dori sa fie scuipati in fata ? Presedintele este alesul tarii si cei care se ating de el trebuie sa-si asume iesirile.
  • justitiarul de serviciu 29 May, 2014 07:28 Daca nu ma insel, cei care incita la acte ilegale sau iau apararea infractorului -in orice fel- sunt pasibili de pedeapsa. Parca asa zice la C.p. Nu? Sa vedem daca Politia, Jandarmeria, Parchetul si Justitia sunt apoliticie si pot sa aplice legea in acest caz minor. Dar doctorii ce zic. E sanatos?