Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salvamarii în alertă pe litoral Pericol la malul mării

ro

01 Aug, 2014 23:47 2001 Marime text
Salvamarii îi atenționează pe turiști să fie precauți. Din cauza furtunilor, pe fundul mării se creează gropi uriaşe, tot mai aproape de plajă, susțin salvamarii, transmite România Tv.

În urmă cu două zile, un bărbat şi fetiţa lui de 5 ani au murit în apă, la Mamaia, fiind înmormântaţi în cursul zilei de astăzi la Piteşti. Mai mult, acesta nu este un caz singular, existând şi alte persoane care şi-au pierdut viaţa din cauza valurilor şi a neatenţiei, potrivit România TV.

Se anunță cel mai aglomerat weekend. Peste 200.000 de turişti sunt aşteptaţi în zilele următoare pe litoral, iar salvamarii speră ca mesajul lor să fie înțeles. Cel mai mare pericol îl reprezintă gropile din apropierea ţărmului, care creează goluri adânci, de doi-trei metri la doar câţiva metri de mal, transmite România Tv.

De aceea, în situaţii de urgenţă, sfaturile salvamarilor trebuie ascultate. De asemenea, trebuie respectată culoarea steagurilor pe care salvamarii le ancorează pentru a informa turiştii cu privire la condiţiile de înot.





Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii