Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta România poate investi în Republica Moldova

ro

25 Aug, 2015 21:27 1250 Marime text
România, având acum o creștere economică, poate să meargă mai departe și să investească în Republica Moldova, însă este important să existe un control la Chișinău, ca banii să ajungă în proiectele planificate, a declarat premierul Victor Ponta într-un interviu pentru Radio Moldova, transmite agenția IPN, citată de Agerpres.

Șeful Guvernului de la București a subliniat că, în cadrul vizitei pe care urmează să o efectueze la Chișinău pe 27 august, când Republica Moldova marchează Ziua Independenței, va discuta acest subiect cu omologul său moldovean Valeriu Streleț.

Victor Ponta a afirmat că nu întâmplător România a ajuns principalul partener comercial al Republicii Moldova, adăugând că „mai sunt multe de făcut pe partea de infrastructură, pe partea de reforme''.

Premierul Ponta a dat asigurări că România va continua să sprijine Republica Moldova în procesul de modernizare și de reformare. „Voi spune la Chișinău că tot ce poate face România pentru a ajuta Moldova în momentele complicate va face. Nu v-am lăsat la greu și nici nu se pune problema să vă lăsăm'', a ținut să sublinieze Victor Ponta, potrivit agenției citate.

Sursa foto: www.rfi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii