Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta România ocupă un loc important pe harta internațională a muzicii clasice

ro

29 Aug, 2015 19:41 1609 Marime text
România ocupă un loc important pe harta internațională a muzicii clasice iar seria de concerte și evenimente de anul acesta din cadrul Festivalului „George Enescu” va fi impresionantă pentru toți participanții, precizează premierul Victor Ponta, într-un mesaj postat, în această seară, pe Facebook.
 
„(...) România ocupă un loc important pe harta internațională a muzicii clasice și sunt sigur că seria de concerte și evenimente de anul acesta va fi impresionantă pentru toți participanții", a scris prim-ministrul pe Facebook.
 
Orchestra Română de Tineret, avându-l la pupitru pe maestrul Kristjan Jarvi, deschide mâine seară, de la ora 19.30, pe scena Sălii Mari a Palatului, cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Internațional „George Enescu".
 
Amintim că ediția 2015 a festivalului aduce la București, Cluj, Oradea şi, în acest an, şi la Constanţa, prin transmisii live, aproape 2.500 de artiști străini și români de prestigiu. Astfel, la Cinema Cityplex – Tomis Mall, în perioada 30 august-20 septembrie, vor avea loc şase proiecţii live.

Sursa foto: www.romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii