Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Realitatea Tv Preşedintele CNA, Laura Georgescu - înregistrări compromiţătoare

ro

30 Jun, 2014 23:34 1814 Marime text
Preşedinta CNA, Laura Georgescu, a fost surprinsă într-o serie de înregistrări obţinute de Realitatea TV. Conform realitatea.net, într-o primă înregistrare, şefa CNA vorbeşte despre faptul că îi "acoperă" pe "boul de Ghiţă şi pe România TV", de pe urma cărora doreşte să profite.
"M-a forţat jigodia de Georgică Severin (preşedintele Comisiei de Cultură din Senat - n.red.) să le dau lor cuvântul. Eu înnebunesc că tu mă pui, pe boul de Ghiţă (Sebastian, deputat PSD şi patronul România TV - n.red.) şi pe România TV să-i acopăr şi tu nu profiţi de...aşa. Înţelegi ce-ţi explic? Crezi că merge ceva legal în România? Vin şi te şantajez... Cum crezi că merge-n România? Merge ceva legal? Să mă duc şi să zic: nu vă supăraţi, uitaţi am şi eu o lege. Pot să, la umbra ei, să-mi fac treaba? Nu. E, du-te dracu’ atuncea! Vin şi te şantajez, ce vrei să fac?", spune Laura Georgescu, conform înregistrării. 
 
Crin Antonescu a comentat situaţia la Realitatea Tv: "E greu să am un punct de vedere. Mi se pare scandalos. Nu ştiu contextul, dar din ce reiese, dacă cea care vorbeşte e doamna Georgescu, e încă una dintre înregistrările care ne dau măsura exactă şi jalnică a instituţiilor importante din ţara în care trăim, a infiltrării inacceptabile, greţoase, a presiunii politice, partizane în instituţiile care ar trebui să asigure un echilibru, într-un domeniu atât de important", a spus Crin Antonescu la Realitatea Tv.
"Un asemenea crâmpei de convorbire ne arată de ce, în mare măsură, audiovizualul din Romnia a ajuns în situaţia în care se află. Unii dintre dumneavoastră mai există, cu eforturi aproape eroice ca să practice meseria de jurnalist", a mai spus Antonescu.
 
Sursa: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii