Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răzvan Burleanu va fi reclamat luni la DNA Ce i se reproşează preşedintelui FRF

ro

19 Oct, 2014 10:24 2160 Marime text
După ce a fost reclamat la DNA, în vară, pentru abuz în serviciu, Mircea Sandu va face acelaşi lucru în cazul succesorului său în funcția de președinte al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Anunţul a fost făcut la Digi Sport 1 de Dumitru Dragomir,  fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal și unul dintre foștii vicepreședinți al Federației.

Mircea Sandu, împreună cu alți membri ai foștii conduceri de la FRF, au pus la cale depunerea unei plângeri la Direcția Națională Anticorupție pe numele actualilor șefi de la Casa Fotbalului, pentru aceeași infracțiune: abuz în serviciu.

Motivul îl reprezintă acordul încheiat cu Victor Pițurcă pentru diminuarea sau chiar dizolvarea clauzei de rezilierea a contractului fostului selecționer, care a afectat, astfel, bugetul unei instituții de interes public.

Dumitru Dragomir nu va fi printre reclamanți.

„Ăștia care au fost la Federație, în vechea conducere, se duc luni la DNA, să facă reclamație pentru abuz în serviciu. În cazul plecării lui Pițurcă ar fi trebuit să ia aprobarea Comitetului Federal, după cum spun cei din vechea conducere. Comitetul de Urgență nu are nicio legătură. Sunt mai mulți care au fost în vechea conducere, exceptându-mă pe mine. Mă consider și eu că am fost pe acolo, dar nu fac nicio reclamație, în schimb îi susțin. La cum îl știu pe Mircea Sandu, nu face o astfel de reclamație fără să se consulte cu cel puțin 2-3 avocați de soi. Fac pariu că banii care nu au fost luați i se vor imputa cuiva”, a declarat Dumitru Dragomir, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii