Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA a activat comandamentul A fost ploaie mare pe zona Medgidia - Cernavodă

ro

30 Jun, 2011 00:28 1013 Marime text

Comunicat: În urma precipitaţiilor abundente din ultimele ore pe zona Medgidia - Cernavodă, dar şi din cauza posibilităţilor limitate ale reţelei de canalizare de preluarea în condiţii optime a apelor pluviale în cantităţi foarte mari, ce depăşesc cu mult mediile normale de precipitaţii, la nivelul Centrului Zonal Vest (Medgidia-Cernavodă) al S.C. RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru asigurarea intervenţiilor operative. Astfel, atât la nivelul celor două oraşe, cât şi în restul localităţilor din zonă se asigură permanenţa pentru a se putea interveni cu promptitudine. În vederea asigurării funcţionării la parametrii optimi şi în condiţii de siguranţă a sistemelor de alimentare cu apă potabilă şi a celor de canalizare s-au constituit echipe specializate de intervenţie cu toate utilajele necesare, iar numărul personalului care asigură intervenţia s-a dublat. La ora actuală, în această zonă acţionează 12 echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare.

În ultimele două ore, din cauza ploilor torenţiale, la dispeceratul societăţii RAJA din Medgidia s-au înregistrat 19 reclamaţii provenite de la abonaţii din zona de Nord a oraşului, de pe străzile Cocorilor, Răzoare, Luminii, Podgoriilor, Silozului, Rahovei şi Iezerului. În ceea ce priveşte oraşul Cernavodă până acum nu s-au înregistrat probleme deosebite.

Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numerele de telefon 0756.09.44.66 pentru Medgidia şi 0758.23.37.12 pentru Cernavodă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii