Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Gheorghe Ştefan şi omul de afaceri Nicolae Dumitru, reţinuţi în dosarul Microsoft

ro

28 Oct, 2014 07:15 2021 Marime text
După omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea şi fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, au fost reţinuţi noaptea trecuă în dosarul Microsoft, acelaşi lucru s-a întţmplat şi cu omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro si cu primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, conform HotNews.ro.

Toti vor fi prezentati marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) cu propunere de arestare preventiva.

Dorin Cocos este acuzat, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, de spalare de bani si trafic de influenta.


Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu este acuzat de fapte de coruptie in dosarul Microsoft, au informat surse judiciare citate de Agerpres. Gabriel Sandu este acuzat de luare de mita si spalare de bani.

Sandu a fost adus luni dimineata cu mandat la DNA, pentru audieri in dosarul Microsoft. Gabriel Sandu este unul dintre cei noua fosti ministri vizati in dosarul licentelor Microsoft.

Cei noua fosti ministri suspectati de DNA ca ar fi savarsit infractiuni de coruptie sunt: Ecaterina Andronescu, Valerian Vreme, Serban Mihailescu, Dan Nica, Adriana Ticau, Gabriel Sandu, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu si Mihai Tanasescu. La toti exista multiple acuzatii, printre care si luare de mita, cu exceptia lui Daniel Funeriu si Valerian Vreme - acuzati doar de abuz in serviciu.

Pe 3 octombrie, avizul de incepere a urmaririi penale in cazul fostilor ministri Adriana Ticau, Gabriel Sandu, Alexandru Athanasiu Mihai Tanasescu si Daniel Funeriu a fost semnat de presedintele Traian Basescu.

sursă foto: cotidianul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii