Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima serie de poliţişti detaşaţi pe litoral pentru siguranţa turiştilor şi-a încheiat misiunea cu succes

ro

01 Aug, 2015 13:49 943 Marime text
 
Astăzi, prima serie de poliţişti detaşaţi pe litoral pentru siguranţa turiştilor aflaţi la malul Mării Negre şi-a încheiat misiunea.

În urma activităților desfășurate de polițiști, în luna iulie, deşi numărul de turişti români şi străini a crescut considerabil, nu au fost înregistrate evenimente deosebite.

Situaţia operativă a fost gestionată în mod eficient, astfel încât, infracţiunile sesizate nu au cunoscut creșteri față de aceeași perioadă a anului trecut, totodată, numărul prinderilor în flagrant dublându-se.

În perioada iulie – august, 200 de poliţişti de la inspectoratele judeţene de poliţie sunt detaşaţi la Inspectoratul Județean de Poliție Constanţa, pentru a acţiona în zona staţiunilor de la Marea Neagră. 

Astăzi, prima serie de poliţişti detaşaţi pe litoral care acţionează împreună cu poliţiştii din Constanţa pentru siguranţa turiştilor şi a locuitorilor de la malul Mării Negre şi-a încheiat misiunea.

Locul lor a fost luat de o nouă serie de poliţişti care va continua misiunea de prevenire a faptelor antisociale şi menţinere a ordinii şi siguranţei publice pe litoral, până la sfârșitul lunii august.

Poliția Română acționează în sistem integrat, în activităţi fiind angrenaţi poliţişti de la toate structurile (de la ordine publică, poliţie rutieră, intervenţie rapidă, investigarea criminalităţii economice, investigaţii criminale, transporturi şi arme, explozivi şi substanţe periculoase).

Deşi numărul de turişti români şi străini a crescut considerabil, nu au fost înregistrate evenimente deosebite.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii