Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Dobre, din Constanța, la al treilea mandat ca președinte al Federaţiei Române de Oină

ro

21 Mar, 2016 11:26 2677 Marime text
 
Ieri,  în localitatea Horia din judetul Constanţa, a avut loc Adunarea Generală a Federaţiei Române de Oină, care s-a desfăşurat în trei etape conform programului stabilit de organizatori.
 
Prima parte a debutat cu prezentarea raportului de activitate pe anul 2015 al Federaţiei Române de Oină, urmat de raportul de activitate al Biroului Federal pe anul 2015, aprobarea execuţiei financiare pentru anul 2015 şi raportul Comisiei de cenzori pe anul 2015. A doua parte i-a oferit preşedintelui FRO expunerea raportului său de activitate pentru întreaga perioadă de mandat încheiat, iar vicepreşedintele a supus aprobării sistemul şi calendarul competitional pentru anul 2016, taxele şi cotizaţiile pe anul 2016.
 
Ultima parte a şedintei a fost şi cea mai aşteptată de participanţi, deoarece s-au supus la vot candidaturile pentru un nou mandat de 4 ani pentru conducerea FR de Oină.
 
Fiecare candidat a avut posibilitatea să-şi prezinte pe scurt CV-ul şi obiectivele, iar apoi s-a trecut la votul prin buletine. După numărarea voturilor, preşedintele Nicolae Dobre a primit unanimitate, la fel ca şi „vicele” Cornel Săndulescu – reprezentantul AJO Brăila. Din echipa celor doi au mai fost aleşi să facă parte următorii membri ai Biroului Federal: Gigel Sava – CS Spicul Horia (jud. Constanţa), Sergiu Frangulea – CS Cronos Bârlad, Călin Moje – ACS Tisa Sighetu Marmaţiei, Cristian Văduva – CS Progresul Băileşti (jud. Dolj) , Dumitru Voiculescu – CS Dacia 2012 Mioveni şi Laurenţiu Şiclovan – CS Hoina Craiova. Pentru alegerea ca membru în Biroul Federal a mai dorit să candideze şi Ioan Chifan, din partea CS Biruinţa Gherăieşti, dar propunerea sa nu a fost validată deoarece nu a îndeplinit cerinţele stabilite de regulament.
 


Sursa foto: Facebook - Nicu Dobre
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii