Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Potrivit declaraţiilor Iuliei Zahariciuc O parte din puii distribuiţi pensionarilor constănţeni au provenit de la Avicola Călăraşi

ro

01 Nov, 2013 11:07 2866 Marime text
O parte dintre puii distribuiţi de administraţia publică locală pensionarilor constănţeni au provenit de la Avicola Călăraşi. Potrivit declaraţiilor Iuliei Zahariciuc, şef serviciu al Direcţiei Asistenţă Persoane Vârstnice şi Nevoiaşe din cadrul Primăriei Constanţa, „este vorba despre o parte dintre puii distribuiţi luna trecută”, pui distribuiţi de unul dintre furnizorii de produse alimentare, SC Geocor Trade IMP-EXP SRL.
Răspunzând cu promptitudine la întrebările ZIUA de Constanţa, Zahariciuc a menţionat însă că municipalitatea are proces verbal de constatare de la DSV pentru toată marfa, dar şi că nu ar fi existat probleme sau reclamaţii.
Amintim că puii livraţi de Avicola Călăraşi au făcut, zilele acestea, subiectul unui scandal de proporţii, din cauza unei suspiciuni privind infestarea cu salmonella a mai multor loturi de carne provenind de la această societate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • zxcvb 01 Nov, 2013 13:07 ce reclamatii sa existe, ma ? Pensionarii aia nu stiu decat sa stea umili la coada si sa dea un vot in schimb.