Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta, întrebat despre audierea surorii sale la DNA Hai, mă, voi sunteţi serioşi?

ro

26 Feb, 2015 10:49 1400 Marime text
Premierul Victor Ponta, întrebat de jurnalişti cum comentează faptul că sora lui este audiată la DNA în dosarul în care soţul acesteia e arestat preventiv sub acuzaţia de deturnare de fonduri europene şi evaziune fiscală, a răspuns „Hai, mă, sunteţi serioşi ?", spunând că el a venit să viziteze un spital, informează Mediafax.

Şeful Guvernului a venit astăzi dimineaţa la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila", unde este inaugurat Blocul operator al Secţiei Clinice Oftalmologie.

Ulterior, Victor Ponta a avut mici probleme în a tăia uşor panglica inaugurală, el comentând ironic faptul că foarfeca ar fi fost cumpărată prin achiziţie publică la preţul cel mai mic. „Asta-i de la achiziţii, cu preţul cel mai mic", a comentat Ponta zâmbind.

Şeful Guvernului s-a referit de mai multe ori la problemele generate la licitaţii de actuala legislaţie a achziţiilor publice, inclusiv de obligaţia instituţiilor de stat de a cumpăra bunuri şi servicii raportându-se cu prioritate la criteriul preţului cel mai scăzut şi nu la calitate, iar Guvernul a încercat să modifice legea, existând însă obiecţii din partea Comisiei Europene.


Sursa: Mediafax
Sursa foto: nasul.tv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii