Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta, despre veniturile nedeclarate ale preşedintelui

ro

25 Aug, 2015 20:05 1149 Marime text
Premierul Victor Ponta reacţionează în cazul acuzaţiilor care i se aduc lui Klaus Iohannis cu privire la faptul că preşedintele nu şi-ar fi declarat toate veniturile pe care le-a obţinut din chirii.
 
Victor Ponta, potrivit romaniatv.net, consideră că acuzele la adresa preşedintelui sunt simple speculaţii fără nicio dovadă concretă. „Am citit şi eu materialul apărut în presa prin care se afirmă faptul că au fost găsite diferenţe de 115.000 Euro între chiriile declarate şi cele aflate în contractele Dlui Klaus Iohannis, în perioada 2004-2007. Dincolo de orice dispută politică, opinia mea de jurist este că e doar o gogoaşă - o însăilare de speculaţii şi presupuneri fără nicio dovadă concretă! Punct. Există însă (sper) şi o parte bună - poate acum Dl Iohannis realizează cât de uşor pot fi aruncate acuzaţii total nefondate doar pentru că ocupi o funcţie importantă.
 
Şi poate acum realizează cât de pripită a fost poziţia domniei sale când, în data de 5 iunie, mi-a cerut demisia pentru o acuzaţie (speculaţie) că nu am plătit în 2007-2008 taxe de 51.000 lei (cam 12.000 Euro, deci mai puţin de o zecime din cei 115.000 Euro de care este tot nefondat acuzat la rândul său). Iar acum când toate documentele şi expertiza au arătat indubitabil ca EU AM PLĂTIT toate acele taxe către stat discuţia devine inutilă. (...)", a precizat Victor Ponta pe Facebook.

Sursa foto: www.activenews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii