Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Perla Harghitei SA a deschis punct de lucru în Constanța

ro

22 Aug, 2015 15:01 2788 Marime text
 
Potrivit Monitorului Oficial al României, numărul 4108/2015-08-10, adunarea societății Perla Harghitei SA a hotărât deschiderea unui punct de lucru situat în municipiul Constanța, pe strada Interioară numărul 2.
 
În comuna Sâncrăieni din judeţul Harghita activitatea de îmbuteliere a apei minerale a început încă din anul 1952, iar în anul 1974 s-a construit prima fabrică de îmbuteliere de mare capacitate, care stă şi astăzi la baza societăţii.
 
SC Perla Harghitei SA a luat fiinţă în anul 1990, ca societate de stat şi s-a privatizat în anul 1995. La înfiinţare societatea avea trei fabrici de îmbuteliere, dintre care, pe parcursul anilor ‘90 două fabrici s-au desprins şi s-au organizat ca societăţi comerciale independente: SC Kraiten In Harghita SA, respectiv SC Apemin Tuşnad SA, iar a treia secţie, ce îmbutelia apă medicinală sub marca Perla Casinului, a intrat în conservare.
 
Între anii 2008-2009 SC Perla Harghitei SA reuşeşte să fuzioneze cu SC Kraiten In Harghita SA, iar din acest moment, apa minerală naturală Tiva Harghita face parte din portofoliul de produse al societăţii Perla Harghitei SA.
 
Adunarea generală extraordinară a SC Perla Harghitei SA Sâncrăieni a împuternicit pe Kurko Arpad, președinte al Consiliului de Administrație, director general, și Peter Maria, consilier juridic al societății, să semneze actul adițional.



Sursa foto: colnect.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii