Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La doar 6 luni după primele nouă arse Patru maşini româneşti au fost incendiate la Roma

ro

02 Sep, 2015 07:48 1757 Marime text
Alte  maşini cu numere româneşti au fost incendiate la Roma, în cartierul Borghesiana, unde locuiesc foarte mulţi conaţionali de-ai noştri. Potrivit Romatoday.it, care publică şi fotografii ale maşinilor arse, incendiul a izbucnit în noaptea dintre 26 şi 27 august pe via Bulzi.
Alertă a fost dată la 115 şi 112 în jurul orei 3.00 noaptea. Sosiţi pe via Bulzi pompierii au găsit patru maşini în flăcări: un BMW, un Golf, un Rav 4 şi un Ford Escort, toate cu numere româneşti. Incendiul a fost stins şi la faţă locului s-au prezentat carabinierii de la unitatea din Tor Bella Monaca.  Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a se stabili cauzele incendiului care a distrus cele patru maşini. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.
Oamenii legii italieni spun că există indicii care sugerează că incendierea a fost intenţionată. Carabinierii de la unitatea din Frascati sunt cei care efectuează anchetele.
În urmă cu şase luni, în două reprize, 28 februarie şi 7 martie, în aceeaşi zonă au fost incendiate nouă maşini cu număr românesc, toate cu număr de Satu Mare.
Metoda de incendiere a fost aceeaşi atunci, ca şi acum: capotă stropită cu lichid inflamabil şi apoi aprinsă, pentru că incendiul să pară consecinţă unui scurt circuit de la motor.
Atunci poliţia a deschis o anchetă, dar până acum nu a fost dat vreun răspuns. Oamenilor li s-a spus că maşinile au luat foc singure. 

sursa foto: radioiasi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii