Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oscar 2016 Organizatorii, acuzați de rasism

ro

15 Jan, 2016 22:44 1616 Marime text
 
După ce ieri au fost făcute publice nominalizările pentru premiile Oscar 2016, mai multe persoane s-au declarat neîncântate de faptul că nicio persoană de culoare sau hispanică nu a fost nominalizată la premii, transmite projectcasting.com, citat de B1 TV.

Această decizie a provocat un val de nemulțumiri pe rețelele de socializare, foarte multe persoane plângându-se de acest lucru, acuzându-i pe cei care au făcut nominalizările de rasism. 

Cele mai multe plângeri au curs pe Twitter, unde foarte multe persoane au transmis că nominalizările s-au făcut pe baze rasiste, pe rețeaua de socializare apărând și un hash tag special #OscarSoWhite, relatează B1 TV.

Cele mai multe nominalizări la premiile Oscar le are în acest an „The Revenant", care a fost nominalizat la 12 categorii, din 24 câte sunt în total. Printre actorii care sunt nominalizați la câștigarea unor premii îi regăsim pe Leonardo DiCaprio (The Revenant), Matt Damon (The Martian) sau Michael Fassbender (Steve Jobs), dar şi pe Sylvester Stallon, care prinde la 70 de ani o nominalizare pentru cel mai bun actor în rol secundar.


Sursa: B1 TV
Sursa foto: myjoyonline.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii