Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O tânără din Constanţa susține că o coafeză i-ar fi ars părul!

ro

11 Mar, 2016 12:03 5018 Marime text
 
O tânără din Constanţa a folosit Facebook pentru a povesti ce a păţit la un salon de înfrumuseţare. Din ce spune tânăra, s-a dus să îşi facă nişte şuviţe şi, pentru că era aglomerat, a aşteptat cu pudra pentru decolorare mai mult decât trebuia. În urma acestei situaţii, fetei i-ar fi căzut părul.

„Am fost aproximativ acum o săptămână la acest salon şi .. sunt profund dezamagită .. Am fost să îmi fac şuvițe albastre .. Mi-a fost pusă in cap pudra pt decolorare şi mi s-a spus ca trebuie să aştept să acționeze 30 min. având încă o clientă am fost nevoită să stau cel puțin 1 oră .. Rezultatul a foat căderea părului .. bineînțeles şuvițele..”


Tânăra susţine că a încercat să vorbească cu şefa salonului, dar ar fi primit ameninţări. Ce nu se înțelege din mesaj este când a început să-i cadă părul: acasă sau la salon?

Am luat legătura cu patroana acestui salon, însă varianta este diferită. Potrivit acesteia, tânăra i-a spus că şi-a pus acasă un tratament pe păr pe care l-ar fi ţinut trei ore. Femeia i-a explicat că a stat mult prea mult cu acel tratament, însă tînăra respectivă a susţinut că ar fi vina salonului. Drept despăgubire, patroana salonului spune că tânăra i-a cerut o manichiură gratuită, târg pe care patroana nu l-a acceptat. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii